Brannalarmanlegg fra Hedengren – Brannalarm og nødlys i ett

Brannalarmanlegg og nødlys utgjør ryggraden av brannsikkerhet, og med Hedengren Prodex FIREscape multifunksjonskontrollpanel får du et komplett system som kombinerer både nødlys og brannalarmanlegg i ett. Hedengrens innovative tilnærming til brann- og nødlysteknologi gjør dem til en solid leder på markedet, og deres Prodex FIREscape-paneler anses som blant de mest energieffektive brannalarm- og nødlyssentralene tilgjengelige.

Med Prodex FIREscape som et intelligent system får du integrerte branndetektorer, inkludert optiske, multisensoriske termiske og CO-detektorer, samt markerings- og ledelys som veileder personer i bygningen til trygge evakueringsruter. Ved en brannalarm viser henvisningslys den sikreste rømningsveien ut av bygget, og i nødsituasjoner kan indikatorene endres for å informere om alternative ruter.

En av de største fordelene med Prodex FIREscape er den enkle installasjonen og den store kapasiteten på brannalarmsløkken. Systemet bruker standard brannalarmkabler, noe som gjør ledningsarbeidet både enkelt og kostnadseffektivt. Kabler kan legges både synlig og usynlig, og gir enkle utvidelsesmuligheter på grunn av den store kapasiteten på løkken. Dette gjør systemet ideelt for komplekse bygninger eller fremtidige behov.

Sammenfattende, Hedengren Prodex FIREscape er en avansert løsning for brannalarm og nødlys, som kombinerer brukervennlighet, energieffektivitet og pålitelighet. Med enkel installasjon og fleksibilitet for å tilpasse seg ulike byggmiljøer, er Hedengren et perfekt valg for mange nye og eksisterende bygninger.

Les mer om viktigheten med å velge en godkjent leverandør

Hvis du trenger hjelp, service, årlig kontroll eller bare ønsker mer informasjon om Hedengren Prodex FIREscape og deres brannsikkerhetsløsninger, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vi i Branntek står klare til å hjelpe deg med å sikre dine omgivelser på best mulig måte. Vår ekspertise og dedikasjon til brannsikkerhet er bare en samtale eller e-post unna. Så ikke nøl med å ta kontakt – vi er her for å hjelpe!