På tide med kontroll av brannalarmanlegget?

Vi i Branntek er spesialister på borettslag og sameier, og tilbyr både enkle kontroller her og der eller fullstendige årlige kontroller – totalkontroll!

  • Lei av uforutsette ekstrakostnader?
  • Dårlig service?
  • Misfornøyd med dagens leverandør av brannsikkerhet?

Brannsikring er et fag hvor det er lett for styrer og enkeltpersoner å bli usikre, og hvor man fort ender i en situasjon hvor leverandøren av brannsikring prater over hodet på deg.

Dette kan fort føre til ekstrakostnader på fakturaen, som følge av dårlig kommunikasjon eller at man ikke har blitt informert godt nok om alle sider ved krav og kontroll.

Sånn trenger det ikke være!

Branntek AS ser stadig etter flere borettslag og sameier til kundelisten vår, og har kapasitet til å stille på befaring raskt. Vi leverer også komplette tilbud på alle punkter et styre har ansvar for når det gjelder brannsikring i borettslaget.

Full oversikt over kostnadene

Vi er opptatt av åpenhet og god kommunikasjon, og jobber hardt for at kunden forstår alle sider ved oppgavene vi snakker om.

Der vi vet andre leverer billige tilbud for å vinne oppdraget, for så å legge på åpenbare ting senere, er vi i Branntek påpasselige med å prise oppdragene våre så komplett som mulig.

Det viktigste for oss er at kunden blir fornøyd, så vi kan fortsette samarbeidet over tid.

Best service

Har du opplevd dårlig service og manglende punktlighet i forbindelse med installering eller kontroll av brannalarmanlegget? Sånn skal det ikke være.

Vi strekker oss langt for å holde våre kunder fornøyd, og er opptatt av å bli best på kundeservice.

Vi svarer på dagen

Kontakt oss i dag med det du måtte lure på. Spørsmål om ansvar, krav til sikringen eller behov for snarlig kontroll i borettslaget? Kom med det!

Les også: Totalavtale for borettslag og sameier