Installasjon og service for brannalarmanlegg

Branntek kan sørge for rollene som prosjekterende og utførende når det gjelder brannalarmanlegg. Vi kan behandle både ledningsbaserte og trådløse brannalarmanlegg.

Installasjon av brannalarmanlegg

Vi installerer godkjente brannalarmanlegg i boligbygg, kontorbygg og industribygg. Moderne brannalarmanlegg kan kobles rett opp mot vaktselskaper, 110-sentralen eller til skybaserte webløsninger.

Våre ansatte har lang erfaring innenfor dette segmentet. Vi tilbyr alt fra vedlikeholdsavtaler, service, tredjeparts-kontroller til selve installasjonen av brannalarmanlegget. Vi har kompetanse og lisenser for de aller fleste systemer som finnes i markedet.

Service av brannalarmanlegg

Vi i Branntek er spesialister på borettslag og sameier, og har kapasitet til å stille på befaring raskt. Vi leverer også komplette tilbud på alle punkter et styre har ansvar for når det gjelder brannsikring i borettslag eller næringsbygg.

Bytte til Branntek?

Hvis du er lei av uforutsette ekstrakostnader, dårlig service eller er misfornøyd med dagens leverandør av brannsikkerhet bør du bytte til Branntek.

Bestill service i dag!

Sagt om oss

Vårt mål er å være i forkant av problemene slik at man unngår unødvendige kostnader og servicebesøk.

“Pliktoppfyllende, profesjonelle og presise. Det er også en stor fordel for oss å kun ha ett selskap å forholde oss til.”
– Driftsansvarlig, Næringseiendommer Oslo

“Ryddig og rask prosess, i tillegg til godt samarbeid med styret, vaktmester og beboere.”
– Styreleder, Borettslag Nordstrand

La våre teknikere ta seg av service og vedlikehold av dine branntekniske installasjoner.

Les flere referanser om oss