Autronica brannalarmanlegg

Brannsikkerhet på sykehus - Autronica Fire and Security AS

Et brannalarmanlegg skal være feilfritt og uten ukjente utkoblinger.

Som en ledende leverandør av brannsikkerhetsløsninger er vi i Branntek stolte av å være en autorisert forhandler av Autronica sine brannalarmanlegg. Autronica, en pioner innen brannsikkerhetsteknologi, har lenge vært anerkjent for sine fleksible og pålitelige brannalarmsentraler Autrosafe og Autroprime. Systemene har satt standarden for brannbeskyttelse over hele verden og har vist sin effektivitet i ulike kritiske miljøer, fra hoteller og cruiseskip til oljeplattformer. Autrosafe brannalarmsentralen, som ble lansert i 1999, har etablert seg som en pålitelig og stabil løsning med over 15 000 installasjoner globalt.

Lyser det feil eller er det ukjente utkoblinger?

Les mer om hvem som har ansvaret i næringsbygg.

Les mer om hvem som har ansvaret der du bor.

Vi i Branntek setter pris på de avanserte funksjonene og den overlegne sikkerheten som Autronica sine løsninger tilbyr. Autrosafe imponerer med sin omfattende funksjonalitet som er designet for å møte de strengeste kravene for brannalarmsystemer. Systemet er godkjent i henhold til EN 54 del 2 og 4, og er sertifisert under Construction Products Directive (CPD), noe som garanterer enestående pålitelighet og trygghet. AutroGuard® leverer en avansert detektorteknologi som setter en ny standard for branndeteksjon. Denne enheten kombinerer avansert sensorteknologi med brukervennlige funksjoner og gir pålitelig deteksjon av branner samtidig som den reduserer antall uønskede alarmer.

Les mer om viktigheten med å velge en godkjent leverandør

AutroGuard® benytter blant annet DYFI3D-teknologi for multi-vinkel/multi-bølgelengdedeteksjon, noe som muliggjør nøyaktig skille mellom ekte branner og uønskede alarmer. SelfVerify®-systemfunksjonen utfører automatisk kalibrerte selvtester hver dag for å sikre kontinuerlig pålitelighet gjennom levetiden. Ved hjelp av Cover Detection-funksjonen oppdager systemet tildekkede detektorer som kan hindre deteksjonen, og dermed sikre optimal beskyttelse.

Vi i Branntek setter vår ære i å tilby våre kunder avanserte og pålitelige løsninger som Autronica-løsningene, Autrosafe og AutroGuard®. Vi ønsker også å fremheve Autroprime-sentralen som et rimeligere og mer kompakt system som er ideelt for mindre installasjoner. Uansett hvilken løsning du velger, kan våre kunder være trygge på at de får den beste beskyttelsen med Autronica-løsningene fra Branntek. Hvis du trenger hjelp, service, årskontroll eller bare ønsker mer informasjon om Autronica og deres brannsikkerhetsløsninger, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vår ekspertise og dedikasjon til brannsikkerhet er bare en samtale eller e-post unna.

Ta kontakt – vi er her for å hjelpe!